Artister i 60-talets popklassiker

lördag 10 november 2012

Program 81. Jag spelar låtar från och med 11:e februari 1965

Program 81 sänds lördagen den 24:e november 2012 kl. 15.00-16.00 med repriser påföljande onsdag kl. 22.30 och vid midnatt på fredag.

Det blir massor med bra artister och låtar!

I programmet kommer jag spela följande låtar

Tom Jones                                                                 Its not unusual
Roy Orbison                                                              Goodnight
Sam Cooke                                                                A change is gonna come
Little Anthony and the Imperials                                Hurt so bad
The Namelosers                                                        New Orleans
Buck Owens                                                              Ive got a tiger by the tail
Marianne Faithful                                                     Come and stay with me
Hermans Hermits                                                      Silhouettes
Gene Pitney                                                               I must be seeing things
Gary Lewis and the Playboys                                    This diamond ring
The Seekers                                                               Ill never find another you
The Beatles                                                                Rock and roll music
Tages                                                                         I should be glad
Sandie Shaw                                                              Ill stop at nothing
The Who                                                                    I cant explain
Hermans Hermits                                                       Cant you hear my heartbeat
The Swinging Blue Jeans                                           It isn’t there
Bobby Goldsboro                                                      Little things
Unit 4+2                                                                      Concrete and clay
The Spencer Davis Group                                           Every little bit hurts

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar